Home > Uncategorized > Modele de scutire medicala

Modele de scutire medicala

February 18th, 2019

Din cauza acestor absenţe nemotivate, zeci de elevi de elevi au fost exmatriculaţi, anul trecut, DIN instituţiile şcolare în timp ce mulţi dintre şcolarii DIN clasele V-XII au fost sancţionaţi prin scăderea noterje la purtare. de altfel, DIN calculele celor de la Inspectorat absenteismul pare să fie principalul facteur Care a dus la exmatriculări în ultimii 10 Ani. La “Metalurgic”, 100,000 de absenţe eram pierduţi. Toti. Când s-a întors în clasă, dirigintele a început să Urle ca un descreierat. Cerea să-i spunem Cine une Prostia făcut. Évident, nimeni nu s-a oferit. Printre Amatorii Care motivaseră erau şi câţiva tocilari foarte bine văzuţi. După ce am terminat primele Ore, în Care ni s-un vorbit de Hardware şi Windows, unde ştiam cum stă treaba, AM realizat că Visul meu se năruie uşor. Totul părea o colecție plictisitoare de Coduri, îmbrăcată Într-un sistem de établir soin mirosea a naftalină, chestii Care m-au făcut să mĂ Axez foarte repede spre partea pratiă a problemei. IAR chestia asta venea în trei pași: Dirigintele văzuse că existau foarte multe absenţe motiver în trecut şi s-a Prins că episodul la Care asistase nu Era unul singulier. S-a organis o şedinţă ad-hoc cu părinţii şi o Alta între Noi, colegii. Cu toții, AM născocit cea mai tare minciună posibilă.

I-am zis dirigintelui că absentele au fost motiver de Profesorul de engleză, Care tocmai fusese dat afară DIN Liceu. Tipul ăsta avea o imagine foarte proastă. Era un slăbănog Care se îmbrăca cu pulovere largi, ţipa foarte tare şi se dădea Mare englezoi. L-am găsit la Iancului, Într-o policlinică veche de Când Lumea. L-am servit cu Două pachete de Kent Lung, exact ca în vremurile generaţiei de aur. Mi-a dat PE Loc trei scutiri şi mi-a promis că mĂ rezolvă de fiecare dată Când am nevoie. Stelele Moscovei, spectacol senzaţional mâine, PE gheaţa de… DIN calculele făcute de CEI de la Inspectoratul Şcolar, cele mai multe scutiri sunt pentru educaţia Fizică. DIN controalele făcute de inspectorii de specialitate reiese faptul că mai bine de 8% dintre elevi nu participă la orele de sport pentru că au scutiri, fie pentru un semestru fie PE întreg anul Şcolar. Problema este cum sunt eliberate aceste scutiri MEDICALE, cunoscut fiind faptul că pentru o pungă de cafea sau pentru o ciocolată, niciun Medic n-AR refuza să-şi pună parafa PE o scutire.

De-a lungul unei Luni de şcoală se adună de la clase zeci de MII de scutiri. Un calcul simplu ne arată că PE parcusul unui an Şcolar se strâng sute de MII de astfel de adeverinţe MEDICALE.

Categories: Uncategorized Tags:
Comments are closed.